Kvinnor och badrum….

Jag har hört en del män förfasas, häpnas, förundras över hur mycket produkter, prylar och pryttlar kvinnor kan ha i sin ägo i ett badrum!

Kvinnor som lever tillsammans med en man rår oftast om i stortsett heELa badrummet! Män brukar få ha: en rakhyvel & gelé (alt. rakapparat), tandborste, kanske något rakvatten, en tub kortisonsalva och tja… Det räcker liksom rätt långt för karlarna!

Jag har alltid konstaterat att män som tycker att kvinnor har mycket saker i ett badrum har helt rätt och att ptja kanske är det möjligtvis lite orättvist att männen inte får mera plats därinne… Tills en dag då en man såg min lilla stackars hylla med VERKTYG i min sneda och vinda garderob!

Han konstaterade att han hade HYLLMETER med verktyg i sitt GARAGE!

Då slog det mig… Garagen är karlarnas motsvarighet till kvinnornas badrum!

Jag visste väl att den där jämlikheten fanns någonstans även i frågan om saker vars ”bra-att-ha”status kan diskuteras mellan könen!!

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Anledningen till varför vi män har så mycket verktyg är att vi är lata. Vi har nämligen fått höra att ”bra verktyg gör halva jobbet” och därför köper vi en massa verktyg i tron att vi ska slippa lindrigt undan när något behöver göras 🙂

    Kanske finns det ett idiom för kvinnor som förklarar de fulla badrummen? T.ex. ”bra makeup gör dig vacker på halva tiden” och därför fyller ni kvinnor badrummen med massa bra-att-ha-grejsmojs 😉

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Nej absolut inte, något sådant idiom existerar inte i kvinnors badrum! Där är allt verkligen absolut nödvändigt… Vem klara sig utan 30 nyanser nagellack liksom!!!! Å minst tre olika hudlotioner beroende på dagsform och doft!! För att inte tala om ögonskuggor!!! Men allt används … Nästan… Typ! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.