Utblåst…

Dagen har varit den mest sega på väldig länge! Å det är nästan så att jag blir sur över att det beror på HILDA och inte på en rafflande natt på stan ute på äventyr!

Att vakna upp och undra vart i friden man befinner sig för att sedan konstatera att man gjort slag i saken och förflyttat sig till kiddos tomma säng gjorde att morgonen lade grunden för resten av dagen… Typ!

Tvättat har jag hunnit med men kom igång som bäst när det var dags att åka iväg och jobba. Konstaterar även att jag har ett nytt sköljmedel (sånt som man iNTE skall ha om man skall köra tvätten i torktumlaren!!) som luktar precis som en av mina parfymer! Parfymen heter Clean och den är rankad som sämst av kiddo och hans polare!

Är ytterst tacksam att jag jobbade denna kväll så att hela dagen inte enbart blev ett hålögt gäspande efter stomnatten.

På väg hem denna afton konstaterade jag att min nya jacka är TRASIG! Vilket innebär att jag tänker ge mig på att laga den… Jag är ungefär lika bra på att sy som jag är på att ta hand om min bil. Det bäddar ju snudd på en intressant upplevelse!

Näe den här dagen lägger jag till handlingarna och laddar för en ny vecka! Aldrig har en måndag känts mera välkommen än denna kväll!

//a

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.