Vem snor en tvål?!

Det är uppenbarligen bistra och desperata tider!

Bistra och desperata tider kräver desperata gärningar -Som att sno en tvål på badhuset!

Sonen och jag har simmat och när jag spankulerade in för att duscha kunde jag konstatera att min duscholja var försvunnen. Det som förvånade mig mest var att den inte ens var ny, den var inte ens snudd på full, den var snarare mer än halvtom, den har dessutom legat i min badväska vääääldigt länge och jag är snudd på tveksam hur färsk oljan verkligen är!  -Vem vill ens sno en sådan flaska?!

Den som var i sådan NÖD kan betrakta sin kleptomani otillfredsställd  -Jag skänker frivilligt bort den om det är så illa ställt att folk måste börja norpa andras tvålar på badhuset!

På väg från badhuset berättade jag för kiddo vad som hänt. Vi satt tysta länge. Sedan säger han: -Vi borde lagt i klipulver…. Jag började asgarva för jag satt precis och tänkte att jag skulle börja ta med mig tvålar i parti och minut preparerade med allehanda obehagligheter men vi konstaterade båda två att det enbart är väldigt märkligt att folk måste sno andras saker!

Det är inte första gången vi är med om badhusrelaterade stölder, en t-shirt och ett par crocs har också försvunnit i samband med bad!

Är badhusfolk som korpar eller?!?!?! Känns ju inte alls bra att just kvitterat ut ett årskort på bad med hjälp av friskvårdspengen från jobbet i så fall!! Tänk om jag också börjar flukta efter folks halvsunkiga tvålar?!?! Usch… Känns riktigt obehagligt!

Nu skall jag vila. Är utslut. Har ont i min lever och skall ta ännu en dusch MED tvål denna gång!

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Anders

  Låter ytterst märkligt (och för den delen äckligt) att folk stjäl andras begagnade saker på badhus. Det kanske är navivt, men vill nog hellre tro att man tar fel grejer i dimman inne i badhuset 🙂

 2. Eller...

  så går det tro gott om människor och att det var någon som tog fel istället för direkt anta att den blev stulen…

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Hahaa… jag tycker i alla fall att du gott kan investera i ett paket dragsmällare, finns att köpa i Hobbex katalogen, sedan knyter du fast dina saker så lär det smälla till om någon tar fel, eller ”råkar” få med sig dina grejer, i tron om att det var deras. Dom lär då bli varse att det var fel 🙂

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Vilken rolig idé -Jag kan se rubrikerna framför mig ”Misstänkt skottlossning i duschen på badhuset…” 🙂

   //a

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Hehee… japp, vilka rubriker det skulle bli. Och du kan ju spela oskyldig… I know nathing???

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Precis!!! Moi?!?!? Nääääeeeeee jag har inte hört eller sett något…jag har vatten i örat… Jag är ju här med barn…. Finns ju massoR med bra alternativ jag skulle kunna använda 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.