Hur stor är nog?!

Hemma-projekt rör om i grytan!

Min härliga vilodag gjorde att det inte var något större problem att montera hyllorna i garderoben på kvällskvisten UTAN julpynt i sikte! När jag sedan gick i säng slog det mig…. Hur stor säng behöver jag?! e.g.e.n.t.l.i.g.e.n?!

Jag vet inte hur många gånger jag fått höra (av min son) att mitt sovrum är det tråkigaste i detta hem -Bara en säng liksom! Jag har tidigare varit inne på linjen att min säng skall UT! Men hur stor säng skall man egentligen ha?! Jag gillar kuddar och täcken så att jag får fluffa ner mig när det är dags att sova, men madrassen i sig…. Bara jag ryms är ju jag nöjd!

Jag har alltid tyckt att det är märkligt med vuxna som har 90cm sängar! Ett sovrum skall ha en dubbelsäng har jag tyckt… Men måste det vara så?! Näe, banne mig dom är något på spåren!

Jag skulle aldrig inreda någon form av kontor eller tv-hörna i mitt sovrum! Sovrummet är en oas för vila men kanske även för kreativitet hm hm hm…. Mitt sovrum är tråkigt i nuläget och det är SÄNGEN det är fel på!

Några större hemmaprojekt blir det inte på ett tag. Det var ju två år sedan sist så det blir väl aktuellt i samband med att Ikea-varuhuset slår upp sina portar här i Umeå! Just nu är jag mest glad över att sängen åter är framgrävd och att mitt sovrum åter blir tjänligt som sovrum….

….men något säger mig att det är fruktansvärt BRA att Tarzan inte tagit hem sin slagborr och alla verktyg riktigt ännu

Det är liksom bara att konstatera att det blivit ringar på vattnet i detta hem!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.