Coop e bra iBLAND!

Jag har svårt för Coop men jag inser att Coop på kvällstid kan vara något för sånna som mig! (Allergisk mot bergsgetter!)

När sonens kompis blivit hämtad tillagades här en delikat middag med riktigt KÖTT! Sådan där biff som bara smälter under kniven! Efter den kött-chocken blev i allafall jag väldigt trött. Så trött att jag slutligen bara ville gäspa käkarna ur led. Tillslut fick jag med mig kiddo på en tur till Coop. Det slog mig att jag sett att dom brukar ha tämligen stort utbud på LAMPOR.

I och med att dom faktiskt hade det lysrör jag behövde till lampan i snuskgömman måste jag säga att jag blev väldigt NÖJD över kvällens besök på Coop!

bild

Jag klappade händerna när jag åter hade lyse ovanför spisen och kiddo tjöt ”-HA! Utan morfar!”

Just det! Vi fixade det helt själva som team denna fredagskväll! Flera saker som löst sig så fint är att dom där TVÅ skruvarna som saknades till foten till granen är återfunna och granen är monterad och lutar inte så lite åt HÖGER! Juleljusen har jag inte gett mig på men efter glädjekänslan av att åter ha ljus i köket vet man aldrig vad som kan hända…

Snacka om dag i ljusets tecken!

//a

4 kommentarer

  1. Anders

    Och Anna sade: ”Varde ljus”; och det vart ljus. Och Anna såg att nu var det ljus i hennes hus; och Anna skilde ljuset från mörkret. 🙂

    PS: Visst är det trevligast att handla när man slipper bergsgetterna ☆

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Muhahaha EXAKT så kändes det när jag fick ljus över spisen!! Ett hallelujha-moment!

      Ja! Bergsgetter gilla jag iNTE! Fredagskväll fanns NOLL i sikte!

      //a

    • Anna H (inläggsförfattare)

      EXAKT! Det är krypandet runt hyllorna jag har svårt för 🙂

      Bergsgetter är enl min mening folk som saknar hyfs och vanligt folkvett. Ålder och kön är irrelevant det är en attitydfråga!

      Det är folk som trängs och bökar, som kör på ens hälsenor och som inte bryr sig om ifall ett barn står i vägen -Öppnas en kassa då KÖR man oavsett vad!

      Dom finns garanterat på Maxi också men där är jag aldrig!

      Coop var riktigt bra på kvällstid! Fridfullt på något sätt!

      //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.