På skarpen…

Det här med jul…. Tomten…. julklappar….

Jag har alltid älskat julen -Det är en tid förknippad med glitter och magi!

Jag älskar att skapa magi för kiddo, den där lilla gnistan av att det omöjliga kan bli sant, att det kanske finns något som trots allt kallas tomten! Dom senaste åren har det dock varit rysligt svårt, åldern har den inverkan på barnen…

MEN det betyder inte att jag för den delen behöver sluta att försöka!

Idag blev det sjukt bekräftat på hur överförtjust jag själv är i denna spännande tid. Kiddo och jag träffades hos Ugglan för att testa nya täckbyxor. Över en lussekatt fick han tipset att gå allra längst upp på vinden och in i förrådet. Han såg frågande ut, jag fattade direkt och jag var den som skrek ”-Jag följer med”

Jag störtade mot trapporna med kiddo hack i häl…. ”-BARA TITTA!!!!!!!” skrek Ugglan förtvivlat när hon insåg att hon släppt loss den nyfiknaste av alla… Moi!

Väl uppe för dom två trapporna fick kiddo öppna dörren. Där stod en ikea-påse med julklappar…. Jag trängde mig förbi sonen och manglade mig i i dom trånga gångarna och DÄR stod ännu fler paket på rad!!!

Som äldst och värst (ja även förälder och ”god förebild”) börjde jag lyfta och kolla på paketen… ”-Du vi fick inte röra” påminde min son mig med stora ögon över min frispråkiga klåfingrighet!

Väl nere hos Ugglan golade han på mig och jag fick bannor för att jag inte kunnat hålla fingrarna i styr!

Jag inset att jag älskar julen just för att mitt inneboende barn inte kan hejdas -Jul, då får man vara barn OM man önskar!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.