Jag ylar -Alltså städar jag!

Om jag skall slutföra denna storstädning som Ugglan så fint påbörjat har insett att det behövs vissa åtgärder för att bli klar och faktiskt sätta PUNKT iDAG!

1) Byt kläder -Skall man städa är det snudd på bäst att dra på sig träningskläder… Gärna shorts och iNGA strumpor! Dom högeffektiva badtofflorna är givetvis på fötterna för att jag skall känna mig mera ”målinriktad” på det som skall göras…

2) Riv riv riv… Ja för fan riv undan mattorna som ligger kvar, riv upp stolar PÅ borden, riv så det ser förjävligt ut för då kommer man inte undan!!

3) Sjung -Ja… Eller sjunga å sjunga.. Här ylas det, det byts låtar frenetiskt, det skuras, dammsugs och flappras runt i en skön och behaglig takt och genom att sjunga slipper jag lacka ur och bli förbannad på (den ofta HELT oskyldiga) dammsugaren. MEN jag skippar all form av julmusik!

4) Drick vatten… Piffa upp den med en vätskeersättning så håller man lite längre 🙂

5) Se målet!

…. jag är skitnöjd över att den där senapen är väck! DET hade nästan räckt idag faktiskt!!!! 🙂 Men nu blir det riktigt fint vilket känns som det var länge sedan… Besök har till exempel haft förbud på att slå på lampan i min hall 😉

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.