Solrosen…

Sunflower Schweiz har räddat julen! SÅ känns det… Och så får jag vara innerligt tacksam för att min svägerska hjälpte mig också!

Igår kontaktade jag Sunflower, en webbutik i Schweiz via mail och förkunnade att ich inte förstår tyska eller liknande språk samt att jag inte begrep ett skvatt hur jag skulle gå tillväga för att beställa det jag ville. Hilfe!

Å hjälp fick jag… Mailkontakten fortsatte under dagen och min svägerska fixade (TYVÄRR) det praktiska… SÅ skall det inte vara -MEN nu har jag fått kontakt med Heidi som jag kan kontakta igen i framtiden. Innan kvällen var paketet skickat och jag har fått veta att det landat redan idag! SKÖNT!

Tarzan har redan hunnit komma, borra och lämna byggnaden så nu är även mitt sovrum komplett… Känns bra efter kaoset som rådde för bara några veckor sedan!

Traumatisk bild av mitt sovrum!

Traumatisk bild av mitt sovrum!

Å så dagens slutbild…

IMG_2496

Nu är det eventuellt, möjligtvis, tydligen bad på agendan…

//a

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.