Fram med knäcken…

Spontant känner jag för att vittja knäckburken, sprätta upp alla godsaker, klunka julmust så det bubblar ur strupen och goffa skinka så att jag storknar… MEN som tur är gör jag vaken det ena eller andra.

I stället är jag innerligt glad att julen äntligen får börja även för  min egen del! Det har blivit många GOD JUL idag på jobbet och dom flesta önskar förmodligen vara hemma med sina nära och kära och vaka in själva julafton. Så tänker jag göra nu!

Innan jag lämnade jobbet bytte jag bling-bling på rocken… Den vackra gnistrande julkransen fick bli en mera tidlös snögubbe som kommer hälsa mig ”Godmorgon” på fredag!

IMG_2502

Nu har jag inte ett enda måste till på agendan. Bara en önskan och en vilja att fira JUL!

//a

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.