Men det har snöat!!!!

Jag tittar ut genom fönstret och förväntar mig att mötas av regnvåta, snorhalkiga asfaltsgator….. Å så är det darrande vitt! Den trötthet jag känt rinner av mig och inom mig går flera sånger igång samtidigt… ”-Ja se det snöar jag se det snöar…” ”-I’m dreaming of a white christmas…”

Aldrig har väl lite snö gjort mig så vansinnigt exalterad förr?! I min snudd på barnsliga upphetsning måste jag inspektera läget ur andra fönster för att kontrollera om jag ser i syne! Det gör jag tydligen inte. Det lilla florsockerpudrade lagret av snö täcker knappt det gröna gräset… Men ändock, lite vitt som omväxling till det blöta sjukt tråkiga svarta som nu regerat en tid!

Dan före dopparedan…. Observerar att temperaturen ligger och darrar på regn eller snögränsen, så jag får glädjas över detta vita uppvaknande!

Nu vankas en ny arbetsdag och jag kan säga att LEDIG hade varit fantastiskt skönt! Å andra sidan är det här första året på tre år som jag faktiskt KAN vara i tjänst över julen -I det perspektivet känns det helt okej och riktigt roligt att få vara på jobbet.

En annan fundering som slår mig på morgonkvisten är vad man skall kalla en lasagne gjord på enbart lasagneplattor?! Det tyckte kiddo skulle bli en bra middag denna afton -Jag håller iNTE med iden frågan!

Jag tänker njuta om det är snöflingor som faller när jag ger mig iväg mot jobbet! -För snö är bevisligen inte en självklarhet längre!

…. och snart är det jul även för mig!! 😀

//a

2 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Du…. Jag har hunnit upptäcka det den hårda flattriga vägen! :- D Men tack för varningen ändå! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.