I wish for you…

bild

 

 

Jag önskar dig som läser min blogg en GOD JUL!

Jag önskar jag kunde skicka ett julkort till alla och envar och tacka för att ni läser mina ord, ger mig en tummen upp, lämnar en kommentar -För mig betyder det så mycket!

Här väntar vi redan på tomten sedan någon timme tillbaks! Precis som det skall vara.

Det blev en mycket sen uppesittarkväll i går. Kiddo och jag tog en skinkmacka innan vi skulle sova, när jag höll på göra klart mackorna satt han och surrade i 120  knyck vid bordet. Mitt i en mening stannade han upp och sa:

”-Nu ska jag vara tyst… Jag hör att jag spam-pratar

Jag började skratta, jag kramade om honom. Den spända förväntan, ivern och pirret var så påtagligt och det var fascinerande att han faktiskt hade insikt om saken då han själv reagerade på ”spam-pratet”.

Nu skall vi börja vårt julfirande! Något säger mig att tomten inte är långt borta…

Ho ho ho

//a

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.