Fördelar regn…

I den svarta ruggiga ottan, när jag stolpade mot mitt jobb tänkte jag hårt på vad fördelarna kunde vara med detta sjukliga, horisontala regnandet. Jag erkänner att det var svårt att komma på något alls.

Jag kände spontant att jag banne mig blir RÄDD av detta väder-Det är allt annat än normalt! Klimatförändringar och vädrets krafter är skrämmande då det visar att något är galet!

Efter att jag gjort mina timmar på jobbet åkte jag för att göra min veckohandling -Så SKÖNT att ÄNTLIGEN få återgå till vardag och dess rutiner. Jag är så less och stinn på choklad att jag rent spontant suktar efter något så enkelt som en krispig morot!

På väg mot bilen med alla påsar slog det mig att det faktiskt finns EN fördel med denna sk. ”vinter” -Det är inga problem att dra kundvagnen till bilen!!! Jag vet minsann att jag dragit sånna i snöglopp och vräkande snöfall och DET var då inte alls jätteroligt!

Alltså: Regnets enda fördel so far -Det underlättar vid körning av kundvagn…. Wow… Vilken fördel måste jag säga!

Nu lunch sedan nästa trauma på agendan!

//a

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Så sant så sant… Men jag har en fantastiskt snäll granne som brukar sköta den biten framför min lilla dörr 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.