I knew it…

20140108-222531.jpg
Visst visste jag att det bara var en tidsfråga och ändå blev jag snudd på chockad!

Igår kväll lyssnade jag och kiddo på musik. Vi skrattade och surrade samtidigt som vi skulle hissa och dissa låtar från en skiva han fått i julklapp.

Jag konstaterade att jag -förvisso- KÄNDE iGEN flera låtar, men titel och artist var fullständigt blankt.

En låt börjar å han kvittrar glatt ”-Aha det här är Wrecking Ball!”

Jag greppade fodralet och visst tusan var det Wrecking Ball med någon som tydligen heter Miley Cyrus.

Det var som jag hörde åska och såg blixtrar flyga som i Ronja Rövardotter och höra den där ravinen (helvetesgapet) bildas.

Jag kände mig som en mossig gammal sten! Jag kände klyftan mellan oss växa, där han är mera a’jour än vad jag är… I detta fall under den gemensamma musikhimmelen!

Hjälp!

Tror jag genast skall beställa någon musikkanal och iNTE någon a’la Rockklassiker, Golden oldies etc. Måste ju för tusan hänga med ett tag till!!!

Känns ju totalt irrelevant att jag hade 16 av 17 rätt på ett Quiz om 80-talets musik när man har ett barn som idag vann med 5-0 i nutidsmusik!

Jag som var så glad att jag just lärt mig PitBull (som jag konsekvent gissade på allt!) vilket var så jädra fel när det visade sig vara Håkan Hellström! Goddag yxskaft liksom!

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. "Dosan"

  Men på riktigt, vem bryr sig om skvalmusiken idag? Överproducerat skräp som ingen vettig människa borde lyssna på. Att känna att man borde hänga med i den är ju som att känna att man borde dyka huvudstupa före ner i ett reningsverk.

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Hahaha klockren kommentar! Tack!! Håller med dig att musik idag massoroduceras! //a

 2. Torbjörn Olofsson

  Gå in på radio play.se finns hur mycke som helst där. Lyssnar själv på mixmegapol där är de hyfsat bra blandning på nytt å gammalt

 3. Anders

  Om du inte redan har Vh1 så kan jag meddela att den tvkanalen både spelar musikvideos som vi ”gamlingar” 😉 känner igen, men också en del ny musik. Såg bland annat ”Wrecking ball” där första gången. Tittade första gången med ett halvt öga, men när jag fått höra att den ansågs vara en skandalvideo så var jag ju givetvis tvungen att noggrant titta efter vad som ansågs vara så skandalöst 🙂

  För övrigt så gör det mig glad att läsa att både du och din son har har musik som ett gemensamt intresse. Det är ju trevligt om man kan umgås kring ett gemensamt ämne över generationsgränserna.

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Ja musik gillar vi -Att lyssna på! Det är både brobyggande mellan generationer och även ravinskapande!

   Minns hur sjukt pinsamma jag tyckte päronen var som inte kunde ”nånting” Tarzan tog åt sig och började lyssna in sig och än idag chockar han mig med att vara a’jour! 🙂

   VH1 har jag inte… Kanske ska snegla på den med andra ord, ny ryker Disneychannel…

   //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.