Wake me Up!

Att vara ute och gå denna kväll innebar i allafall att jag kände mig väldigt levande! Kylan har den effekten på mig medan värmen får mig att känna mig seg och långsam…

Tog mig en tur förbi godishuset för en dosa ”finsnus” och jag upplevde att jag fick aningen skeptiska blickar när jag köpte glass…

Glass har det inte blivit ätet. I stället har jag lyssnat på musik och rensat bland gamla foton. Ramen till pusslet förblir olöst och jag undrar om det är för att katten inte är här och hjälper till?!

//a

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Anders

  Var ute och gick i snön och blåsten och det var betydligt behagligare än jag förväntat mig. Lite kallt om kinderna bara. Så visst piggar det upp. Vill jag däremot känna mig levande så finns det en sak som jag tycker är betydligt roligare att göra men som tyvärr inte går att utföra vintertid. Trevligt dock att du verkar uppskatta vintern i alla fall!

  Förstår att folk tittade konstigt på dig som köper glass mitt i vintern 🙂 Hoppas dock att du är så pass vuxen och trygg i dig själv så att du att ignorerar skeptiska blickar från andra.

  När man inte ens får ihop ramen till ett puzzel så är det illa… Åker hammaren fram snart eller? 😉

  • Anna H (inläggsförfattare)

   …säger du att du kör MC och att det får dig att känna dig levande vet jag inte om jag kommer besvara en enda kommentar till 😀 DET är möjligtvis det som skulle tala för sommaren mer än våren!
   Jag skulle absolut kunna gå och äta en calippo i snöstorm -Jag dukar inte under av blickar eller avvikande åsikter. Det är snarare berikande

   Det där puzzlet däremot… det gäckar mig så jag nästan har nära till tårar i ren frustration!
   //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.