Vax on -Vax off…

Idag tänker jag mig en ”hemmaspadag”

Det vill säga pyssla om mig själv vilket kan behövas efter mer än en vecka i gallkrampens disiga land. Jag tänker: måla naglar, göra hårinpackning, ansiktsmask, plocka ögonbryn å sådant där som man kan ägna sig åt i badrummet!

Första projektet därinne blev VAXNiNG. Av mustaschen. När jag ändå var i farten tog jag även och vaxade dom tre f.r.u.k.t.a.n.s.v.ä.r.t fula och irriterande stråna på min vänstra stortå, samt dom fyra som envist vill växa på höger stortå! Jag begriper inte varför det skall envisas med att växa strån just DÄR men det gör det.

Jag konstaterar att det gjorde ondare att vaxa stortån än överläppen vilket är förunderligt!

En annan sak jag kom att tänka på är senaste gången jag stod och vaxade överläppen och sonen hade en polare på besök. Jag frågade om någon behövde toaletten eftersom jag skulle in och ”vaxa mustaschen”. Sonens kompis kom gapandes och snubblandes fram till mig med en märkligt granskande uppsyn och undrade smått förfärat om jag ”verkligen hade mustasch” ”-Japp” svarade jag och stängde in mig till mitt projekt.

Den kvällen kom jag att tänka på kompisens reaktion varpå jag skickade ett sms till dennes mamma och förklarade att om hennes son skulle berätta om att jag har mustasch så stämmer det och att han blivit rätt häpen över vax-faktumet! Fick bara skratt tillbaks och tydligen hade inga kommentarer rapporterats -Men hon tackade för informationen!

En annan sak jag lärde mig iDAG är att det kanske inte är så smart att trimma ögonbrynen med en sax SJÄLV! Det blir väldigt lätt jack… Har jag märkt!

//a

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Evelina

    Hej!
    Jag googlade på PSC och hittade din blogg. Så jag själv fått den diagnosen måste jag säga att det gav mig lite hopp. För det kändes riktigt surt när jag fick diagnosen tidigare i veckan.

    Från Evelina

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Diagnoser är aldrig roliga… Sedan kan läkarna var lite knapphändiga med informationen och google gör en ju gråtfärdig! KRAM //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.