Sport & Tårar…

Har sett Idrottsgalan -Och blivit tårögd.

Jag är ingen sportfanatiker. Jag ser väldigt lite sport på TV. Jag har alltså iNTE beställt viaplay-paketet så att jag kan se OS-sändningarna 24-7 när det drar igång…. Men ändå rörs jag till tårar över alla duktiga idrottsmän och kvinnor i detta land! Vilka enastående prestationer!

Ingen kommer nog någonsin få mig att gråta fontäner a’la lille-skutt som Carolina Klüft gjorde men många av dessa människor som lyftes fram i afton får i alla fall mig att bli grymt imponerad!

…å så är det så fascinerande hur allt balanseras när man får live-rapport från någon man känner just förlorat en match och sitter hemma och surar 🙂

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.