Upp som en sol…

Upp som en sol, inbakad i folie och ner som en frikkin’ pannkaka!

Ungefär så skulle jag vilja summera min dag. Åkte till jobbet och fick som sagt så glada nyheter att jag var helt stollig av glädje. Hängde kvar när jag jobbat klart för att slippa sudda runt på stan för länge i väntan på att få gå till frisören!

Åkte till min frisör -som är en fantastisk människa!- och tack och lov satt min far utanför när jag äntligen var klar (jodå Tarzan hann storma in och fråga vad som pågick och varför jag aldrig blev klar någon gång!).

Jag fick alltså skjuts hem och det behövde jag. Jag var så trött att jag skulle kunnat ha bäddat ner mig a.s.a.p efter hemkomst!

Keep it real var ju mitt ledord detta år därför bifogar jag bild på hur fantastisk man ser ut när man sitter med miljarder foliepaket hos frisören!!!!!!

Kvinna hos frisören...

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Maggan

    Jag har en fråga. Är du en vuxen människa med barn och får du fortfarande hjälp från dina föräldrar särskilt från din ”Tarsan”. Underbart att ha sina föräldrar i närheten och inte i ett annat land. Det är det många som har. Din blogg är jättemysig. Sluta inte med den. Vi är många som följer dig fast vi inte alltid ger oss tillkänna.

    • Anna H (inläggsförfattare)

      HAhahahahaha jag blir så full i skratt av din kommentar. Jag talade just med min bästa vän som flyttat till Stockholm. Jag förklarade för henne att eftersom HON nu flyttat har ju banne mig mina päron blivit mina nya bästisar 🙂

      Ja, jag är vuxen med barn även om det kan verka väldigt paradoxalt och orimligt!

      Som ensamstående med PSC behöver jag hjälp -Helt klart! Grejen är väl just att jag faktiskt BER om hjälp i stället för att tjura och göra allt själv -Vilket skulle ta en hel evighet! I gengäld hjälper jag som ständig apple-jour när tekniken driver DEM till vanisnne 🙂 Winn-Winn situation!

      Misstänker dock att dom verkligen tycker att det är dags för mig att börja dejta på allvar så att dom slipper se mig…

      Tack Maggan för din kommentar -Så glad jag blev att få både en sådan synnerligen bra fråga och tack för dina snälla ord om mina navelskådande inlägg.
      Kram
      //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.