Den elaka kvinnan….

Den elaka kvinnan är jag! Mellan varven alltså!

Jag lever ett liv där jag delar min son på halvtid -Det är kräks att det skall vara på det viset och därför är jag tacksam att vi gjort det bästa vi kan för att underlätta att kiddo alltid har tillgång till oss OAVSETT vecka! Vi bor väldigt nära varandra och min dörr är alltid öppen för honom!

Vidare har vi aldrig ”krigat” om vart hans saker/kläder etc. skall vara -Det är hans saker och han bestämmer själv vart dom skall vara.

Så finns det saker som man som förälder blir smått frustrerad av att ha rullandes runt -Det kan vara gigantiska bilbanor, kulbanor, snurrstolar -Dvs allt som är stort, otympligt och som tar mycket plats.

Jag har varit så lyckligt lottad att allt ”smålego” so far varit hos hans pappa. Allt från gigantiska brandstationer, till Atlantis försvunna helgedom! Jag har gladeligen byggt med honom och sedan KAN det hända att jag föreslagit att han skall ta med dom gigantiska byggena hem till pappa!

Jag har följt med och burit allehanda konstruktioner och flinat från öra till öra när jag sett pappans min i dörren! Jag vet vad han tänkt: Vart.Ska.Vi.Ha.Det.Där.Nu.Då?!?!?!?!?

För det är ju så med komplicerade legobyggen, att dom inte går att knövla ihop i en låda, nej nej dom skall aktivt bevaras…

Jag var därför ganska sammanbiten när jag, kiddo och hans polare sladdade över till pappan för att hämta ”några ninjago-grejer”, jag var ännu mera sammanbiten när vi gick hem med värsta lagerhaus-påsen samt en plastback med både två drakar och massor med vapen, motorcyklar och allehanda kreationer…

Så nu får pappan flina och jag skrattar högt. Golvet i kiddos rum är en bomb av lego men jäklar vad nöjda killarna är! Detta var nog snudd på första gången på en evighet som dom faktiskt LEKER med sakerna!

Det planeras redan för kommande vecka… Killarna var inte helt nöjd med att jag slingrade mig ur att släpa över ”eldtemplet” men dom har glada konstaterat att det hämtar vi sen! Oh.My.God

Karma is a bitch 🙂

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.