Volvos reklam?

Jag på ”Det största äventyret” ikväll. Jag ogillar skarpt reklamavbrotten MEN jag fick se den nya reklamen för VOLVO

Reklamen med Zlatan, i fjällvärlden, med familjen, fotbolls-moments, på jakt efter kronhjorten samtidigt som Zlatan läser texten till ”Du gamla du fria” (låtskrivare Max Martin)

Estetisk, majestätisk reklam -Absolut supersnygg!

MEN (a’la Tony Irving uttal)….

Att avsluta en reklamfilm för en bil som kör på en mörk vinter väg med orden ”Jag vill dö i Sverige” fick då mig att genast stryka Volvo från listan av potentiella vrålåk i framtiden!

Alltså… Hur tänkte dom?!

Jag vill dö i Sverige – i en Volvo? Med en Volvo? på en vinterväg?! Jag fick många tänkbara associationer och på så sätt är ju reklamen strålande… Den fick mig att reagera känslomässigt… I det avseendet var den kunglig!

Jag gillade filmen som så… Kanske är det så att vår okrönte kung Zlatan ViLL dö i Sverige trots sin karriär utanför landets gränser -I det avseendet väckte den känslorna.

Men i en VOLVO i mörkret på en vinterväg… Huuuga så sorgligt slut!!!!

//a

2 kommentarer

  1. grandmother

    Tjusig reklamfilm de fått till. Jag gillade den verkligen. Själv reagerade jag inte på den sista frasen om att ”dö i Sverige” och den mörka vintervägen. Vad jag kände var att nu vill de ha Volvo att kännas svenskt igen, men det är nog för sent för det nu. Volvo är inte längre den svenska kvalitetsbil det en gång var.

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Ja det var en tjusig reklam som tryckte på Sverige 🙂

      Väldigt lik den Volvo gjorde med Swedish House Mafia/Lune -Leave the World behind you!!

      Jag fastnar ju för ord så det är förmodligen därför jag får mina associationer!! OCH jag tycker reklamen är både vacker och SNYGG som bara den!!
      Tack för kommentaren och hoppas du får en fin söndag! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.