Tvätt-realism…

Jag är JÄTTEduktig på att tvätta!

Det är enkelt, roligt och går undan. Jag har valt att köpa tvättmaskin och torktumlare till min lägenhet -Det kändes absolut vuxet och nödvändigt. Alla som har barn vet även om att tvättmaskin kan behövas 365 dagar/år -You never know!!

Jag har i alla fall gjort mina 20-nånting år där jag delat tvättstuga och torkade andras ludd! Ändå gillade jag tvättstugedagarna då man rände som en skottspole upp och ner i trapporna. Men inte längre!

Jag tänker nu visa en hemsk -MEN SANN bild. Keep it real skall få följa med mig en tid framöver. Ty jag må gilla att tvätta… Men… Men att ta reda på den RENA tvätten tycker jag är fruktansvärt tråkigt!

Jag har dessutom kommit på en teori som lyder ungefär så här: OM man inte tar reda på den torra tvätten DiREKT kommer den nästan aldrig nå garderoben! Så är det i mitt hem!

Då ser det ut så här:

IMG_2830

Ja, den rena tvätten ligger i en knövlig hög på golvet.

På golvet ligger det därför att det låg i en hög på min säng igår kväll (dit jag hade burit det tidigare för att sortera och hänga undan men så glömde jag bort det och blev påmind just vid sänggång och då ignorerade jag berget!).

Under en period hade jag till och med en ren och fin tvättkorg dit jag lade den RENA tvätten, men det fick jag lov att tämligen omgående avveckla! DÅ fanns ju ingen anledning att någonsin ta sig an dom där rena tygsjoken! (Ja, förutom när dom behövdes alltså!).

Jag TYCKER att jag i min ålder borde ha lärt mig att direkt angripa den rena byken men jag har en stark tendens att lyfta dessa berg från plats till plats… MEN jag har vikt ihop dagens högarna med rena sängkläder och lagt dom på plats i garderoben. Högen som snurrade på golvet är också bortplockad. Jag har hört flera som har samma problem som jag -Att få bort den rena tvätten!

Jag undrar vad i friden det är frågan om? Vuxentrots? Får vara hur det vill med den saken. Kan enbart erkänna att så superfenomenal på att ta hand om mitt hem är jag då bevisligen inte -MEN jag har haft en skön dag precis som jag behövde!

Okej, den rena tvätten fick vänta -Men å andra sidan verkade den (TYVÄRR) inte vara på väg någonstans av sig själv! 🙂

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Känner igen mig. 🙂 För att undvika det där har jag tagit för vana att stå och vika min rena tvätt i tvättstugan, så har jag i alla fall kommit halvvägs. Sen kan det ju dröja innan den vikta tvätten kommer in i skåpen. 🙂

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Hahaha -Exakt! Jag förstår inte varför det är sådan utdragen process kring det där?! 😀 Önskar dig en fin vecka! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.