Yr på Arlanda…

Kapitel 1: mötets agenda var ändrat så vi slutade en timme tidigare

Kapitel 2: pendeltåget mot Uppsala dök upp omgående vilket i sin tur gjorde att jag landade på Arlanda 2,5h INNAN det var planerat

Kapitel 3: allt nytt som man får är jätteroligt, riktigt kul blir det när det är stort som en tändsticksask… Mer rynkvarning är det när man får en sak som kräver största papperspåsen och som man sedan skall släpa runt på i FLERA timmar.

Kapitel 4: jag älskar Arlanda för det är ett nöje att sitta och titta på människor MEN i värsta rusningstiden är det mindre fridfullt.

Kapitel 5: måtte alla hetskorvar snart boardat sina flighter och hett sig iväg från alla matställen -Jag är på allvar hungrig! Ska strax boxa mig fram med värsta påsen och väskan

Kapitel 6: smink ser förjävligt ut efter en svettig resdag i trängsel och efter mycket grubblande! Vi snackar linjer och skarvar liksom!!

Kapitel 7: muntert är att det finns sjukt fina smycken som man kan ”unna” sig efter att ha fått slita av sig bälte, ringar, armband, klocka etc i säkerhetskontrollen

Kapitel 8: vilken DAG! Vad mycket nya intryck -Helt underbart!

Kapitel 9: även om man är yr kan man vara munter förutsatt att jag får sätta mig och käka i lite lugn och ro! 🙂

En bra dag so far! Bara en helkväll på Arlanda kvar 😀

//a

4 kommentarer

  1. Anders

    Jag håller med. Det kan vara ganska trevligt att sitta på en flygplats och titta på alla människor som far runt där bara man slipper sitta i värsta korsdraget. Tyvärr så har rörelsefriheten på Arlanda minskat pga att de satt upp säkerhetskontroller mellan terminalerna. Dessutom har de tagit bort sittplatserna längst bort i terminal 4 och ersatt dem med ett café, så nu är det svårare att hitta en plats med både relativt lugn och bra utsikt. Men det går an ändå.

    Dock så är det positivt att det finns så många olika näringsställen att välja bland så att man kan hitta något som passar både hungergrad och vad man råkar vara sugen på.

    Så jag hoppas att du fick något gott i maggen till slut och en trevlig stund innan flighten samt en lyckosam hemkomst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.