Hulkar fortfarande…

Jag ÄLSKAR kött! Riktigt kött alltså! Jag har just stått på min helt egna favorit ica butik och snudd på klappat händerna över att dom nu hade närproducerat kött i charken. Här skall ätas kött till helgen… Tänkte jag!

Så kom jag att tänka på det där som jag satt och nästan började hulka över i fikarummet idag… Det var en artikel i Dagens Medicin Nr 5 29 Januari 2014 som en kollega kom och hämtade mig för att visa

-For real?!?!?!?!” tjöt hon

När hon BERÄTTADE vad hon hade att visa sa jag ”-Ja ja ja…” så där lite nonchalant när man vill avdramatisera någon som man tänker garanterat överdriver… Så fick jag artikeln upptryckt under näsan… Hulk… Hulk… och kräkreflexen drog ihop sig i halsen…

IMG_2864

Jag känner mig plötsligt väldigt tacksam att jag inte är gravid eller tänker ha flera barn så jag ens behöver höra mer om denna nya trend. Att äta eller spara moderkakan känns inte som något för mig!

Jag lägger mig inte i debatten som sådan, utan konstaterar att det här med att MIXA den och blanda i vodka lät som den mest skumma smoothie jag läst om… När jag rapporterade om denna trend till Ugglan började hon försiktigt fråga om det var tänkt att man skulle tillaga den på något sätt?! När hon då fick höra tipsen om att mixa den och blanda med fruktjuice eller vodka började även hon hulka i telefonen!

Plötsligt tror jag att jag vill ha en vegetarisk kväll i afton, och så måste jag på något sätt glömma att jag läst det jag läst!

Hulk…hulk…..hulk…

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.