Förnekelse…

Jag är häpen!

När jag vaknade och tittade ut såg jag ett omen utanför mitt fönster! Jag tänker på den där fräsiga sportbilen jag har tänkt införskaffa om några år när jag mirakulöst blivit snorrik. Här stod porsche rakt under näsan. Jag har bett min yngsta brorson komma med förslag på vrålåk som kan passa mig. Å Porsche var inte det märke han hade i åtanke åt mig! Inväntar med spänning hans bild!

IMG_2900

 

En annan positiv sak som jag noterade i dag var när jag öppnade min ”servettlåda” i köket… Inte en julservett kvar så långt ögat kan nå -Alltid något att vara nöjd över i en tid som denna! Notera gärna att vi har en brandfilt nära till hands! Safty first 😀

IMG_2903

 

En annan sak jag hunnit med är att göra riktiga FYND på apotekets outlet på nätet. Känns som att deodorant är ypperligt bra att fynda.

Det har varit en lugn natt utan fyrverkerier -För det är jag sjukt tacksam!

Kiddo hålls hemma, en sak som jag anser vara en självklarhet. Alla som legat och spytt skall hålla sig hemma och inte föra smittan vidare. Kanske är det bara människor som jag som har både Ulcerös Colit och Primär skleroserande cholangit som tänker på sådant. Eftersom kräksjuka varit snudd på ”Nära-döden-upplevelser” för mig tidigare vill jag inte utsätta andra för risken att drabbas.

Att gå på jobbet och förkunna ”-Gud va jag spytt i natt” imponerar alltså föga på mig! Nej men nu skulle jag fokusera på allt positivt, jag kanske till och med kan hitta en pusselbit denna dag -OM jag ber kiddo om hjälp om inte annat. Det verkar ju vara en synnerligen bra dag… Jag kanske rent av blivit immun mot skiten efter att jag fyllde 40?!

One can only hope!

//a