Åh.. en flygekorre!

…först och främst: NEJ Tarzan och Ugglan -NI har inte fått någon post av livsavgörande kaliber! Reklam reklam och kanske en räkning! Så ni vet! Gå ut och andas mera alpluft nu!

Alltså denna måndag blev en rivstart med magsyran snudd på uppe i öronhålorna! Oh my GOD vilken cirkus innan jag slutligen var på jobbet! Väl på plats kan jag bara konstatera att jag älskar mitt jobb och vardagen!

Efter jobbet har jag haft förmånen att träffa kiddo vid skolan, där fick jag en rolig pratstund med ett helt gäng glada killar! Det visade sig att en av dessa muntra filurer läser min blogg, en annan berättade så glatt att hans mamma läser mina ord… *GLUPP*

Rent spontant började jag tänka över alla svordomar som brukar hoppa fram här och där… Det hade i alla fall varit uppskattat att läsa om mitt försök att starta en minecraftserver och hur jag kraschade hela routern och internet för en stund 🙂 Kul att glädja någon och jag blev innerligt GLAD av att få feedback från en ärlig och uppriktig ung människa! Det värmde. Det värmer dock ännu mera att dom faktiskt tar sig tid att stå och prata med en! Det är glädje tycker jag!

Sedan var det sista biten, att halka sig hem i snögloppet. Det går ju liksom inte att sätta fötterna rätt när det är sånt här väder, man sladdrar ju runt och skulle absolut behöva en spark för att ha något att hålla i sig!

Väl ”hemkommen” möttes jag av en söndertuggad musmatta som katten fiskat fram ur en SÄNGBORDSLÅDA -Exakt HUR han lyckats begriper jag inte, men musmattan är grymt naggad i kanten!

bild (98)

 

Nu vill katten busa och han har flugit runt som en flygekorre här i huset. Just nu känns det helt okej då jag bävar för det faktum att jag måste ta och backa ut Enterprise ur garaget! Ja, hemska tider… Jag får rent svettskov av tanken! Kanske är det inte absolut nödvändigt just idag… Får se hur det blir med just DEN saken!

//a

 

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Leo G

    jag uppskattar verkligen din blogg särskilt när du skriver om Kiddo. Det e riktigt kul att läsa din blogg.
    /Kiddos kompis på minecraft//

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Tack så mycket! Minecraft är ju ett kanonspel och det är roligt att som vuxen få ta del av ERAN vardag! Å tack för pratstunden i skolan 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.