Lugnet med en stek…

stek

En stek i ugnen innebär ett lugn, en god doft som sprider sig genom hela huset, ett lugnt tempo utan hets och stress! Ja, SÅ är det när man fått in klumpen i ugnen. Jag inser att vegetarian på allvar är något för mig att överväga då jag på allvar tycker det är så sjukt äckligt att handha rått kött! Jag hurvas hela vägen upp i hårfästet när jag skall stå och skölja av eländet och bara projektet att smacka in en kött-termometer känns som överkurs! En bok i vegetarisk kost är alltså något jag skall efterlysa!

Men nu är det där läskiga gjort och jag kan lugnt njuta!

aminecat

Ordningen är återställd och katten är sjukt nöjd över att ”hans kille” återvänt till huset. Katten hökar över kiddo som en skugga och hjälper mer än gärna till med Minecraft… Minecat kallar jag katten just nu!

Kiddo tycker det är underbart att katten är honom trogen men han ogillar skarpt kattens sätt att visa affektion, dvs slicka håret och pannan på kiddo, vilket ”gör ont”. Katten får således nöja sig med att vara vid kiddos sida 🙂

aktatthjarta

Å jag fick bakläxa att jag inte ens låtit katten smaka på ett geléhjärta igår… Det blev det raskt ändring på när kiddo dök upp, å katten gillar sött och tyckte en microsmula var gott, sedan drack han vatten -Klok Minecat måste jag säga!

//a
PS: Kan även rapportera att det gick utmärkt att åka skridskor! Måste nog inhandla en hjälm till mig själv dock!

2 kommentarer

  1. Bitte

    Jag vill tipsa dig om en kokbok ”Slotträdgården Ulriksdal” med underbara vegetariska recept. Skriven av Katarina Nordgren i samarbete med en duktig fotograf så bilderna är tilltalande också. Mums! Du kan läsa mer om den på Bokus hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.