Gränser…

Det finns gränser!

Jag fixar väldigt mycket, jag har varit med om väldigt mycket. Jag kan ta mina gallkrampsanfall med ro, jag kan hantera smärta tämligen bra, jag har spolat bihålorna 3 gånger på en vecka och fixat det. Jag har klarat av leverbiopsi, årliga koloskopier och massor med andra märkliga undersökningar, jag har kört slagborr, skoter och kan köra bil som en biltjuv. Jag kan röja sly, tända en eld så att det blir gedigna rökmoln, jag har flugit från Umeå via London och tagit mig till Calais med färja.

Jag vill inte bli yngre för jag tycker om min erfarenhet, jag kan hantera morrhår, tåhår och andra dumheter, jag skiter i att huden börjar bli ospänstig -Det hör liksom till!

MEN

Jag har sjukt svårt att acceptera GRÅA HÅR! Jag erkänner, jag blir galen! Ett eller två strån på skallen spelar ju mindre roll men att se att det kryper fram mer och mer NEJ det gillar jag icke!!!!!!

Jag konstaterar att grått hår är en absolut NJET gräns för min del… So far!

Här skall penslas, banne mig! Inge frikkin’ Lady Grey idag!!! BAH!

//a

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    *skrattar högt* Ett å annat grått strå står jag gärna ut med.. men ICKET att huden blir tunn och.. ehh.. liksom skrövlig på en del ställen. Naae… Gillar ICKET!! *skakar på huvet*

    • Anna H (inläggsförfattare)

      NIXPIX gråa hår står jag inte ut med!!!!!!!! USCH!!!!! Idag stod jag och funderade på PERUK som alternativ till framtiden!! Tunn och skrövlig… Brorsonen säger ”sladdrig”… Nej det är nog inte så kul det där med huden heller när jag börjar tänka på det hörru! 😀 KRAM //a

  2. Torbjörn Olofsson

    Verkar va ett stort problem med gråa hårstrån har tappat räkningen på hur många gånger jag fått färga hår 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.