Panik vid lägerelden…

Stenåldersmat serverades till killarna… Problemet blev bara att det tog tid att få fram det hela -Men den som väntar på nått gott…. Väntar nästan alltid för länge!

Dom där bären, fröna och nötterna var mer som ”nödproviant” och det var kycklingen som var huvudrätten. Jag frågade om det skulle vara ris, pommes etc till men det nobbades då det inte var ”vidare värst stenålders”. Dom spånade på att någon form av BRÖD skulle kunna fungera. Tillsammans kom vi på att mjuka tortillas kunde ju fungera! Ja.. när vi tänkte på saken kunde ju även salsa gå an… Och majs! MEN där gick gränsen! Absolut inte GURKA!

IMG_3071

Så medan kycklingen ”grillades” i ugnen satt dom med knorrande magar och väntade. Tillslut kom kiddo fram från kojan och deklarerade att det bara var att ställa fram nachos och salsa för nu var det snudd på kris! Just då var kycklingen färdig och dom kunde njuta av sin egenhändigt komponerade måltid.

Efter måltiden återgick dom till nutid och Playstation 2. Gissar att man måste dra gränsen någonstans liksom. Nu skall vi ge oss ut för att få äta middag hos Ugglan och Tarzan -Nästan som att gå på jakt om man verkligen använder fantasin!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.