Not a shade of grey…

”If you’re reading this…

Congratulations, you’re alive.

If that’s not something to smile about,

then I don’t know what is.”

-Chad Sugg, Monsters Under Your Head-

Detta citat fick jag mailat till mig idag! Det muntrade upp i min toffeltillvaro…

Jag hade mindre ont imorse vilket var positivt men jag hade svår vånda över min bokade tid hos frisören. Den var bokad sedan en tid tillbaks till eftermiddagen eftersom planen var: jobb, lite shopping, klippning!

Runt 13-tiden började jag oroa mig för att jag faktiskt skulle bli tvungen att ringa återbud -Jag kände mig inte stabil. Han känner mig och vet mycket väl hur jag har det -Det kändes dock surt då jag kände att jag verkligen behövde att bli ompysslad en stund.

Efter många om och men, med hjälp av lite medikament kunde jag faktiskt ta bussen ner till stan (även om jag hade laddat in några taxibolagsnummer i mobilen om det skulle behövas!). Någon shopping blev det inte men en skönt stund där jag blev ompysslad.

Ny hårfärg, ljusare -Jag gör ALLT för att locka fram solen!

IMG_3089

Tarzan jobbade sent och väntade in mig så att jag fick skjuts hem direkt. Vid det laget var jag så hungrig att jag hade kunnat börja äta okokta spagettis!

Jag är trött som en tokig men tacksam över att ha kunnat röra mig ute en stund utan katastrofer down town! Snart är jag tillbaks i min älskade vardag, tills dess får ”Friends” på Netflix hålla mig sällskap!

//a

 

 

Etiketter:

2 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Ja du jag var redo att ta taxi! Ompysslad är värdefullt sånna här dagar! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.