Vallad…

Ugglan ser till att hålla ställningar när min toffeltillvaro drar ut på tiden. Idag såg hon till att jag tog mig iväg för att handla och så kom hon på att vi kunde åka och titta på kristallkronor! Passade ypperligt då ännu en besynnerlig lampa gått sönder i mitt hem med en fattning som jag aldrig sett förr…

Först och främst konstaterar jag att man då inte alls behöver plugga in sig som en dåre för att fixa ljuskällor! Man kan faktiskt åka till affärer med kunnig och TREVLiG personal som HJÄLPER och FÖRKLARAR för en -Mycket enkelt!

OM någon annan mot förmodan skulle hamna i kristall-åldern så har jag ett enda RÅD!

Börja iNTE med att titta på värsta parad-kristallkronorna med handslipade prismor för 7.800kr alternativt en fantastisk skapelse med krackelerade prismor och en liten spira i mitten för 9.800kr ty det innebär att alla andra ser ut som plastigt julgranspynt!

Alltså: Titta iNTE på dom vackrast tindrande krusidull-lamporna, håll fokus, å börja iNTE titta på nått annat! Lampor är inte gratis!

IMG_3101

Tack Ugglan för sällskap i toffeltillvaron utan dig tror jag att jag fortfarande skulle gå i pyjamas 😀

I övrigt konstaterar jag att mitt senaste 1.000 bitars pussel var barnsligt lätt, det är redan klart och undanstökat!

20140301-184635.jpg

Om någon undrar vad i friden jag gör med dessa pussel (för DET är verkligen en befogad fråga!!!!) så kan jag berätta att min son kommit på att dessa med naturmotiv kommer bli fantastiska i våran ”lilla stuga” uppe i stugan… (Ja, ni fattar vi kommer snart ha en helt egen lite kupé att husera i!).

//a

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.