Trendspaning: Dörrknackning…

Läser på Anders Ågren (M):s blogg att Nya moderaterna tar samma grepp som dom gjorde 2010 -Nämligen att möta väljare i dörren! För mig är dörrknackning starkt förknippat med a) försäljare eller b) Jehovas vittnen.

Det bästa besök jag ever fått via dörrknackning är när ComHem stod där som på beställning i samband med att jag höll på bli tokig över hur jag skulle få hem Cartoon Network! Det absolut värsta och mest surrealistiska besök var när jag plötsligt hade en livslevande DAMMSUGARFÖRSÄLJARE i MiTT hem!!!

OM nu vettiga representanter från M kommer och knackar på min dörr skall jag med GLÄDJE passa på att ställa mina frågor, dvs om dom inte kommer precis när sonen skall lägga sig alt. när jag står och leker Gordon i köket!

Det här vore ju ett TOPPEN tillfälle att få direktanpassad information. Hmm undra om dom andra partierna också kommer stolpa runt på gårdarna i Västerbotten!?!

Varför blir jag glad över DETTA kan man fråga sig?! Jo, därför helt seriöst vill jag veta varför just JAG skall rösta på ett parti när valet kommer! Med tanke på mitt fläskiga pensionsbesked, med min PSC som gör att jag ännu tofflor hemma är det högintressant att se vem som värnar om att sånna som JAG i överhuvudtaget överlever och KAN försörja sig själva i kombination med en nationalekonomi som är hållbar och med ett miljötänk som inte går ut på att kränga utsläppsrättigheter till högstbjudande!

Samt vem som tänker på skolan, på barnen och en framtid som är hållbar! Skolan är ännu en högintressant fråga, allt från vettig skolmat (gärna med närproducerade livsmedel) till kunskapslyft, stöd och resurser för dem som behöver det för att nå målen!

Som sagt, dörren är öppen, så länge det inte är frågan om en dammsugare ty det är nog den mest traumatiska upplevelse jag ever haft i mitt eget hem!

//a

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Torbjörn Olofsson

  Jag är rädd för att om du ska hitta ett parti som värnar om sånt måste du nog starta ett eget parti 🙂

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Ja jag börjar misstänka att det ligger nått i det du säger! Jag skulle bli en rysligt bra politiker -Skulle tinga alla dom där extra uppdragen som ger 100.000kr extra! Only for me 😀 //a

   • Torbjörn Olofsson

    Du får säga till då du startat partiet så ska du få några ideer av mej oxå 🙂

    • Anna H (inläggsförfattare)

     Du kan få vara partisekreterare?!?! Så kan vi knacka dörr också… Lite tufft på två pers men vi ser hur långt vi hinner?! 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.