Helgtemat…

Tema för denna helg måste bäst beskrivas som: Slutför, limma, få undan…

Pusslen ska bort! Bli klara, limmas och väck – Vi snackar naturmotiven som skall få bo i stugan alltså! Annars hade dom åkt raka spåret i kartongen! Ty pussel a’ 1000 bitar tar liksom plats MEN då fick jag oväntat besök och jag fick en fantastisk gåva…

IMG_3116IMG_3115

Ett pussel med formen av en katt… Alltså inte en klassisk rektangel, inga klassiska fyrkansbitar utan dom mest bisarra bitar jag sett… Jepp, jag har redan hunnit söka det jag TROR är kantbitarna och börjat klia huvet. Samtidigt som jag började med detta hann jag färga ögonbrynen -UTAN att tappa tiden denna gång!

Faster och hennes man blev satt i arbete att plocka undan det ANDRA pusslet i plastpåsar medan jag dukade fram fika! Gud va trevligt med sällskap en helt vanlig söndag! Jag blev superglad!

En annan sak är helt klart och det är lampan i sovrummet… Det blev en liten följetong även det. Först fick jag ju inte upp den, sen krossade jag ju den andra lampan, sedan fick jag hjälp att få upp själva plafonden i taket och hängde dit prismor i går… MEN i natt började jag fundera varför det var en hel ring UTAN prismor.

Alltså började jag läsa alfabetet högt för mig själv A, B, D, E… Ja, det var dom förpackningar med prismor jag hade monterat.. Men HEY.. vart tog C vägen?!?! Mitt i natten var jag således på väg ut i förrådet för att rota i kartongen, tills insikten slog mig att den hade Tarzan redan tagit till återvinningen. Alltså hade jag med största sannolikhet kastat bort si sådär 15 prismor och skulle alltså få leva med en tom ring uppe i taket.

Överlycklig konstaterade jag att paket C mycket riktigt inte hade monterats men inte heller kastats bort, det hade helt enkelt ramlat bakom en hylla. Så upp under taket och voila! Lampan är ding-dong-klar!

IMG_3113IMG_3114

 

Bara chilin, naglarna och en hårinpackning kvar sedan är jag överlycklig om allt håller i sig så att jag får åka till jobbet och göra mina timmar i morgon!

Jösses, jag klättrar snart på väggarna här inne!

//a

 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Supersnygg lampa! Var inhandlade du den? Inte för prålig, men ändå häftigt modern. Vilken tur att du hittade det sista paketet med prismorna. Kram

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Jag hittade den på Elkedjan på ersboda! Fanns en mindre också samt en mycket fin med svarta prismor! Jag är så nöjd!!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.