Min gren -Häcklöpning!

Det är inte bara omegakapslar för barn som får mig att häcklöpa över väskor, dammsugare och annat tjafs -Ånej jag har minsann noterat att jag är en mästare på att ta mig över/förbi/runt soppåsen också!

Snudd på imponerande OCH det sker helt omedvetet. Jag begriper inte alls hur jag så obrydd kan ta mig över alternativt slingra mig förbi den?!

Jag har testat att ställa den FRAMFÖR ytterdörren på min dörrmatta, jag har testat att ställa den uppe framför trappan, jag har testat att ställa den mitt i trappan och ingenting tycks få mig att reagera på att den stackaren vill ut i containern!

Jag har ju ingen sambo att lacka ur på eller skylla på så jag erkänner att häcklöpning över soppåsen är min gren här i tillvaron. Det stör mig till vansinne och jag måste fortsätta utveckla koncept för att börja SNUBBLA över den så att den kommer med ”i farten”…

Just nu, tillsvidare verkar soppåsen kräva att få en helt egen sväng ut till soprummet för konceptet att ”ta med den” verkar inte existera i min värld!

Mot jobbet (å jag gissar att soppåsen, retfullt nog, kommer stå kvar i hallen och lukta apelsin!)

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.