Man skall göra rätt för sig!!!

Mitt i natten (min tidsupplevelse) kom jag på med ett ryck att jag inte flyttat på BiLEN! Här gäller ju 24h parkering och min bil har stått orörd på samma ställe sedan fredag…

Natt mot lördag strax före 03-tiden är väl ungefär när jag tappade tid och ansvar! Då jag sov och hängde på toagolvet i närmare 12h! Jag vet att jag gick i säng runt 18 å att katten var förvirrad men höll mig sällskap!

DÅ borde jag varit ute å rullat på min bil… Med 39,2 grader feber och urlakad som en trasa! Kan säga att jag inte ens hade en tanke på min BiL vid den tidpunkten… Testaments-frågan var mera aktuell då!

Men ViPS dök den upp och förskräckelsen över att ha GLÖMT bort att flytta på schabraket fick mig att vakna! Inte en p-bot som grädde på moset!

Alltså klev jag upp och gick ut. Väl ute insåg jag att även om potatismiddagen var god var den ju inte direkt gigantisk…

Bilen var -tack-och-lov- inte lappad! Så med smått frostiga rutor rullade jag en ruta FRAM! Rätt skall vara rätt!

Must not glömma bort att flytta den i afton!!! Bäst vore att få den på plats hemma, där den har sin plats och får stå hur länge den vill utan lapp-risk!

Två potatisar till lunch kanske kan göra susen?!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.