Host host…

Jag erkänner -Jag är känslig! Till mitt försvar påtalar jag magsjukan jag låg däckad i förra veckan SAMT epidemin som tycks gå på jobbet…

Jag avbryts i mitt insomnande då jag har mitt fönster öppet och det ekar fint här mellan husen!

Någon hostar ute… Hostar MED ljudeffekt dvs liksom vrålar fram hostandet. Samtidigt harklar personen sig så att det låter som att hen kämpar med en toalettborste i bronkerna för att få upp något (minst en kamel!!). Det hela väldigt ljudliga rensandet och hostandet avslutas av en rungande snor-rockel-harkling som tydligen spottas ut…

Kanske någon som övar inför besök av kräkar’n?

Fönstret stängt!

Godnatt…

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.