Otopless!

Jag körde otopless på badet! Call me kruka men så får det förbli!

I duschen upptäckte jag att lilla låspluppen försvunnit från mitt örhänge MEN själva hänget var kvar! För det blev jag väldigt ödmjuk och tacksam. Det var nämligen en 30 års present till mig själv så den får inte försvinna!

En härlig eftermiddag med sonen så nu är vi möra, totaltvagade och vrålhungriga.

Få se, alltså jag som skall rodda käket 🙂 Helt okej sonen fixade supersmarriga hallon/blåbärs smoothies till eftermiddags fikat så absolut skall jag åstadkomma den helsvenska klassiska fredags tacosen 😀

//a

PS. Kan varmt rekommendera finstrimlad vitkål som tillbehör!! Mycket otippat och väldigt gott!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.