Krockrisk vid parallellslalom?!

Problem med VAB är att mjölken, frukten och grönsakerna tryter -således störtade jag iväg till Coop.

Det slår mig att mest livsfarligt måste deras gigantiska parkering (ja även andra flygfältsstora parkeringar) vara en helt vanlig dag. När Ragnarök står för dörren a’la 21-23 december är ju slika parkeringar fetfulla och alla måste köra ”som man skall”.

En helt vanlig dag då det är glest mellan bilarna är det dags för parallellslalom mellan tänkbara alternativ -Inget fel i det, klart man skall ta en plats som passar bäst MEN det innebär att man måste vara sjukt observant för bilar dyker upp från ingenstans!

Det blir liksom så många bra alternativ när sååå många rutor är lediga!

Jag höll mig lugn när den kepsprydda mannen kom körandes som en projektil och jag stod stilla tills han kryssat sig på plats. Att börja backa i det läget kändes helt enkelt inte säkert.

Några meter längre bort höll jag på bli rammad i sidan av en dam som bara tittade åt ett håll…. ELLER så blir min bil ett stealthflygplan på dagtid?! 🙂

Mjölk fick jag hem, min stealth är parkerad utan blessyrer och jag konstaterar att det måste vara på helt vanliga vardagar det smäller i bilplåtarna på parkeringar!

-Ännu en anledning att vara glad över varje vanlig dag på jobbet!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.