Elitsingel…

Igår kväll besökte jag (som elitsingel) Godishuset… Min piratos-ådra skrek efter dom salta pengarna och jag passade även på att köpa en tidning. Stod och flinade för mig själv då ”Topp Hälsa” kändes något ironiskt att inhandla just på GODiSHUSET!

IMG_3204

Det fanns förvisso intressanta saker att läsa och jag kände hur mina ögonbryn sköt upp i hårfästet när jag började läsa om ”Nätdejting”.

Man skall hitta sajten som passar en… Vad sägs om Cougarcity (för kvinnor som vill ha yngre killar a.k.a Lammkött!) Meetmillionaire (really?!?!), Elitsinglar (för högutbildade.. Med synnerligen gott självförtroende tänker jag!)

Fanns tydligen MASSOR med dejtingsajter för sånna som är sportiga, veganer, golfare… DET hade jag ingen aning om! Jag började genast fundera på dom mera praktiska sidorna av det hela… Om man registrerar sig på miljonärssajten… Vem kollar taxeringskallendern?! Elitsinglar… VEM avgör om man är en elitsingel eller inte?!? Jag har över 200 poäng från Universitetet men att vara elitsingel lät mer som att man är ruskigt ÖVER allt och alla andra.. Spontant lät det snudd på drygt!

Fanns även ett snabbtips att man skulle göra en deal med en väninna om att dejta 30, 20 eller 10 män för att kunna jämföra erfarenheter och avdramatisera det hela… Asså… Dejta 30 män?! Det är ju ett heltids jobb!?! Å VART skulle man vaska fram dom??!?! Om jag bodde i London okej.. Men i Umeå?!?! Då skulle man ju snudd på ha dejtat ALLA män som finns känns det som! Jag förstår tanken men det lät ju snudd på orimligt!

Nej jag tror jag återvänder till att läsa om … ja vad skall jag läsa om?! Detoxer a’la Gwyneth Paltrow, I from med Blossom, Träna efter ålder med D-flex, Ortorexi… Nej, jag tror jag läser tidningen från Kicks i stället.. Parfymer och nagellack känns mer som ”jag”.

Topp Hälsa var inte riktigt min tidning, det var aningen för hardcore detox a’la grönkålsjuice och kolhydratskräck för min del! Men intressant att titta in i en helt annan värld och absolut kan man ju plocka russin ur kakor så…

Jag är inte helt förvånad med tanke på VART jag köpte tidningen! 🙂

//a

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Hej Lövenbloggaren! Nej, faktiskt inte! Jag har faktiskt hört detsamma men icke…Men farmerdating rekommenderade dom om man var Bonde som sökte fru/man 🙂 //a

  1. Gäst

    Love is like farts, if you have to force it, it’s probably shit anyway…

    Anna, är inte du romantiker?
    Vad är det för fel på att träffa kärleken på bussen/tvättstugan/konsum?

    Eller ännu bättre på biblioteket, teater eller musikevenemang?
    Då vet man ju att dom delar i alla fall nåt intresse.

    Gymmet däremot avråder jag ifrån att dejta på, om det skiter sig kan det ju kännas tungt att gå dit igen

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Tack för din kommentar och JA -Jag är en absolut romantiker! Och jag tror på kärleken.

      Den där strofen ”Love is like farts, if you have to force it, it’s probably shit anyway” stämmer faktiskt humoristiskt nog väldigt väl på hur jag ser på saken 🙂 jag blev bara ytterst häpen av uppslaget i Topp hälsa om alla nischade dejting-sajter!

      Jag har skrivit förr om att jag tror på just dom där mötena -Att det är just SÅ det går till… Serendipity and all that!

      Jag är ju så pass naiv att jag fortfarande tror att just Han kan kliva rakt in på mitt jobb… Jag är optimistisk 😀
      //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.