Lights out…

Jo tack nog ljöd startskottet alltid…

Det blev en trevlig kväll där mycket hände! När schabraket lyckats baxas ner för min trappa (ja, jag stod och höll för öronen) och när skåpet kom på plats i mitt kök var det som en frid sänkte sig. Den friden blev dock inte jättelångvarig.

Det blev kramkalas när faster med familj lämnade lyan och Tarzan stannade bara för att montera fast dom fullkomligt ologiska, obegripliga dörrarna jag ever sett!

När allt blev stilla kan man ju tänka sig att det blev GO GO GO för att göra rubbet klart -Bah! säger jag

Jag var fullständigt utslut, trött in i märgen och har således bara njutit av det faktum att jag a) inte längre har ett gigantiskt matbord insmackat i mitt vardagsrum b) vetskapen om att allt är på plats som skall vara där i köket.

Jag tror det som fick mig att bara sjunka ner djupt i soffan var insikten om att det måste göras en ikea-beställning… Skrivbordstraumat fortsätter på kiddos rum. Å då ville Ugglan ha DET och sonens pappa kom på att han kunde beställa det DÄR.

Logistiken att börja med ikea var mig övermäktigt denna afton. Tanken på kartonger, montering ger mig snudd på såväl klåda som ryckningar i ögonbrynet MEN jag har lugnat mig själv med att jag ”bara” behöver EN sak. Punkt!

Jag inser även att jag måste arrangera någon form av ”kontor” eftersom jag nu har en gigantisk låda med allehanda tjafs som fanns i skänken i köket. Jag har dock en plan i mitt huvud även om Tarzan hunnit fråga ”-Men vad ska du göra av alla saker nu då?!”

Jag säger: -Det får vänta!

I stället har jag tvättat upp mina träningskläder inför morgondagen! -Att investera i PT-tid verkar vara den absolut bästa investering jag någonsin gjort. I need någon som kollar att jag gör det jag tänkt… Ja, för man blev ju inte vältränad av att TÄNKA på saken utan man måste DiT och göra jobbet. Än är det inte alls roligt. Men jag är stolt!

Jag ska frikkin göra en djupdykning i min fluffiga säng, gosa ner mig djupt bland kuddarna -Imorgon är en helt ny dag!

Allt kan hända!

//a