Braig dag…

Det är underbart bra för hälsan, välbefinnandet och rent själsligt att vara LEDiG -Ingen väckarklocka som väckt mig, ingen arbetstid att passa, solen skiner vilket förstärker glädjen över att vara ledig. Sonen har fått påsklov som han är strålande glad över, vi planerar trippen till stugan, vi har hunnit börja sätta oss in i shiny-pokémon. Jag har tid och ork att peta på långsamt i hemmet med det där ”småfixet” -Som att ställa alla orkidéer i badet!

Det mindre braiga är att det är något illa för hushållsekonomin att vara ledig -Å andra sidan är det så sjukt sällan jag KAN besöka affärer på detta vis som hunnit med på förmiddagen! Så länge man inte handlar på kredit måste en sådan här dag vara helt okej tänker jag!

IMG_3215

Blommor, förvaringslådor, kuddar, påskris… Sonen fick en blomma och ny kruka till sitt fönster då hans orkidé somnat -Lite färg med påsktema kan man säga 🙂

IMG_3216

OCH även barn kan uppskatta en sådan gest när dom fått påsklov! Jamen en kopp kaffe så kanske jag kan fortsätta den här ledigheten som börjat rysligt bra!

//a

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.