Imponerande vårdkedja!

Jag brukar ofta suckta efter den vård som finns i Schweiz, där man dag 1 hittar en knuta i bröstet och tre dagar senare har gjort mammografi, träffat specialist och fått konstaterat att det är ofarligt.

Idag är jag glad över vårt eget NUS -Där allt fungerat som en klocka. Att få uppleva det gör mig tacksam och gör att jag kan slappna av.

Besökte alltså primärvårdsjouren och akuten i SÖNDAGS, idag har jag fått besked att jag förmodligen får göra ercp redan nästa vecka -DET är en lättnad för min del. Ont har jag men det är lättare att hantera när man ser ”land i sikte”.

Jag hoppas innerligt att andra med PSC har samma fina vårdkontakter som jag. PSC innebär att man måste bolla mellan både medicin -och kirurgmottagning och äntligen fungerar det som en väloljad klocka för min del. DET underlättar ohyggligt mycket i tillvaron. Det gör i alla fall att jag njuter av dessa semesterdagar ännu mera.

Det blir inga bad-och plaskäventyr och inga picknick’s i skogen, det blir lite stillsammare pysselpåsklov i stället.

Jag tycker det är så lätt att klaga och gnälla när man får vänta och allt strular, då är det likvärdigt viktigt att lyfta fram dessa goda exempel. Om inte annat för att ge eloger till alla som jobbar och håller hjulet i rullning!

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Det är bara en tidsfråga innan borgarna har förstört det också. Deras prioritering är att vi alla ska förvandlas till kapitalboskap som står med mössan i hand och hoppas på lite hjälp. Allt ska privatiseras så att riskkapitalisterna kan tjäna pengar på oss men vi får ingenting!

    NER MED BORGARPACKET!

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Jag har djupa sympatier med alla som arbetar inom vård och omsorg -Det är onekligen horribla tider med åtstramningar! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.