Home sweet home….

IMG_3337

”-Ta på bälte och håll i dig” sade jag åt sonen när vi gav oss ut på lerstigen hemåt.

Tarzan följde med som assistans och i bagaget låg sådant som kunde komma att bli ”bra-att-ha”

IMG_3336

Skickade ett sms till sonens far som svarade ”-Ska ni döda en björn? Trodde ni skulle ta er fram på en dålig väg!” Fnys säger jag, bättre förberedd än att stå som ett spån i skogen och försöka klösa granris med fingrarna!

Det var egentligen bara på ett ställe vi fick kliva ut och på allvar fundera på HUR/VART jag skulle köra för att inte fastna. Tarzan kontrollerade djupet på den krater som så otroligt olämpligt var placerad JUST vid dom gedigna lerspåren.

IMG_3338

 

Jag lyckades passera med höger hjul mellan kratern och diket och vänster stadigt på löv/ris sidan. Vi slapp således sitta fast någonstans även om bilen krängde och slirade friskt hela vägen tills vi nådde ASFALT.

Då vi skall gjuta en betonggrund framöver tyckte sonen att betongbilen kunde passa på att lägga betong hela vägen till stugan när den ändå var igång -Inte en helt jäkla dum idé faktiskt!

Nu är vi hemma, sonen hos sin far och jag skall (förutom att köra tvättmaskiner med leriga jeans) vårda mina smärtor. Dusch känns också aktuellt! En skön påsk når sitt slut och jag konstaterar att det räcker gott och väl att pynta köket med en höna eller två! Optimalt vid avpyntning så att säga 😀

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.