Böxa av och kopplingen ner!

Så kom den här dagen som jag snackat om -Jag syftar inte på min födelsedag utan på dagen då man från en sekund till nästa skall vara omsvidad från vinterkyla till skön soft vårvärme!

Det är märkligt att jag blir lika ”tagen på sängkanten” varje år. Plötsligt står man där med strumpor, jeans, långtröja, jacka och sjal och konstaterar att man antingen fått sjukt hög feber eller hamnat i klimakteriet i sensationell rakethastighet… Sanningen är att man först inte begriper vad som är ”fel” man är bara väldigt varm! Åker man och handlar står man och tror man skall tuppa av i kön och kastar man slutligen ett getöga på termometern som visat på FROST för någon stackars natt sedan så visar den sanna mina ord plötsligt på bikiniväder.

JAG är aldrig med på plocken när det där händer! -Alltså har jag högljutt förklarat vid middagen hur sjuuuuukt varmt det var, tempen inomhus visade då 29 grader och jag var redo att slita av mig jeansen och käka i underkläder (men för allas trevnad undvek jag den manövern!).

När jag körde hem HEM med mina 1.000 väskor, påsar, grejer och saker konstaterar jag att jag redan (med blixtens hastighet) vant mig vid att köra automatlåda. När jag startade min egen bil hoppade den liksom fram och lät inte jättebra. Där satt jag i godan ro med enbart en fot på bromsen.

Imorgon känns det som ett bra läge att ÄN EN GÅNG hänga bort vinterkläderna för denna säsong, vidare bör jag nog se över dom alternativa kläderna som inte är långbent, långärmade och även jackor som är lite mera lätta än varma schabrak som orsakar svimningskänslor.

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.