Gammlia 35…

Det är nått FEL….

Glad i hågen över det vackra vädret, dom knoppande och musörade träden ringde jag min son och bad honom hänga med ut i skogen. Han var PÅ direkt.

Jajjemen. Jag hade cirklat in tre kontroller på skogsluffen som vi skulle ta på morgonen -I ett svep. Effektivt tempo… Bite me säger skogsluffen och flinar mig i ansiktet där jag frustrerat står och snornoga studerar kartan!

Kontrollerna skall ha en BOKSTAV som man skall notera. I gammlia skogen finns det tydligen rätt många orienteringskontroller att välja bland. Därför tänker jag att Skogsluffen måste vara uppmärkt på något särskilt sätt. Vi siktade helt rätt och PANG hittade vi en kontroll. Med betoning på EN kontroll. Med en stämpel. På stämpeln stod det dessutom BRÄNTIS inte ”Gammlia” (som kartan heter).

Då jag orienterat tidigare i mitt liv tänkte jag, OKEJ -Vi får angripa kontrollen från ett ”annat håll”. Döm om min förvåning då vi PANG kommer rakt på den där stämpeln som sitter så exakt som det kan bli…

Fanns ingen bokstav i sikte att notera på startkortet.

Envis som bara den tänkte vi då… Vi tar en ANNAN kontroll så vi får se hur dom skall se ut.

PANG på en helt annan sorts kontroll, den hade en siffra 14

Så efter att ha rusat runt i skogen över pinnar och stigar var det ”TiME UP” sonen skulle till lekparken för att filma del 3 & 4 av något projekt.

Jag lämnade sonen, har satt mig med en skål jordgubbar och vatten för att sedan ge mig ut.

Nummer 35 skall banne mig iNTE gäcka mig hela dagen. Den skall noteras och avföras från listan av kontroller! MEN jag tar med mig telefonen så jag kan spåras via min iPad eftersom jag igår blev mer eller mindre efterlyst efter att ha levt med telefonen ”mute” hela dagen -DET är tydligen inte okej och skapar oro bland anhöriga som sett en kräla i smärtor!

MEN om NÅGON har en BiLD på hur kontrollerna skall se ut i årets skogsluff får ni VÄLDIGT gärna maila dom till mig: [email protected] Ty på hemsidan fanns ingen bild i sikte eller info om HUR det skall se ut…

Nu skall jag ut igen och mangla genom sökytan! Jag VÄGRAR ge mig!

//a

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.