Kläder AV…

Hade tid på min Hälsocentral idag alltså tog jag en skön promenad… Rättare sagt jag TRODDE det skulle bli en skön promenad.

Jag hade på mig jeans, en ljus tröja, linne och en vårjacka. Jag konstaterade så fort jag kommit utanför dörren att det VAR varmt. Jag hade kollat termometern, men den kan ju visa +28 och sedan visar det sig vara iskallt när man räknar in skugga, vind, snö etc…

Ganska snart åkte jackan av och promenaden handlade enbart om att komma fram, det var så varmt att jag ville krångla av mig jeansen mitt på cykelbanan (MEN jag kommer inte ta strid för den rättigheten!). Jag konstaterade att solgasset inte var optimalt för antibiotikakuren eftersom jag pga den skall undvika SOLLJUS!

På hemväg passerade jag La Casa för att hämta hem min cykel. I hallen åkte jeans, en tröja och strumpor av. Ugglan förstod EXAKT hur jag kände 😀 När jag fått njuta i skuggan och tankat lite vatten drog jag på mig kläderna, klämde jackan på pakethållaren och gjorde jag sista trampen hem!

Dagens värme var jag iNTE beredd på! Å jag tror inte ett smack på att det är ”sommar” nu… Nej nej, sånna här dagar gör mig skeptisk och redo för bakslag, tur jag har vinterjackan åtkomlig!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.