Det doftar…

…det doftar Molton Brown i mitt hem! Maskulin variant av Molton Brown. Det nyskurade badkaret fyller sanna mina ord sin funktion när tre par sandiga pojkfötter behövde svalka och rengöring -Inte min idé! Men visst absolut, kör hårt killar!

Det är en fröjd att höra skratten, att se dom smutsiga fötterna som för första gången rusat runt barfota i sand. Det är en glädje för själen att se livet, entusiasmen som kidz för med sig!

Nya kontroller är inringade på kartan inför morgondagen, vi håller oss nära hemmet -Men även runt knuten finns äventyret!

Tydligen har kontroller tagits under veckan -UTAN vuxna -i skogen… (jodå dom hade mobiltelefoner som kunde spåras 🙂 på sig). Det kan ha varit så att dom såg en björn… eller tre… eller i alla fall hörde något som lät som en björn…Möjligen en mammabjörn, bebisbjörn och pappabjörn… En hel familj alltså… eller lät och knakade som en hel björnfamilj!

Kanske hörde dom något annat…!

Jag ler med hela mitt hjärta och minns själv hur det var när jag och min kompis cyklade ensamma från stallet i ersmark. Det är bisarr att jag ens befann mig i ett stall med en gigantisk häst som jag var livrädd för!! MEN vi cyklade i alla fall som galningar hemåt och jagade upp varandra med att vi var jagad av tigrar. Vi slog förmodligen hastighetsrekord på cyklar utan växlar. Jag minns.

Å det glädjer mig att vissa saker går igen även i denna högteknologiska tid och att dom där äventyren som är helt gratis finns kvar utanför knuten!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.