Men… Måste jag?

Sonen är på intet sätt intresserad av att följa med mig ut på stavgång. Jag har erbjudit honom att cykla men han vidhåller att han enbart kommer cykla ifrån mig… Det känns som att HAN på något sätt har samma inställning som jag kring stavgång!

Här njuter vi av en soft förmiddag, sonen skall på kalas och sedan skall vi roa oss ikväll… På lämplig nivå! 🙂

Mina fötter ser bedrövliga ut och jag är beordrad att ha strumpor på mig hEla dagen, dammsugaren ligger framme vid sängen för faktum är att det onekligen känns som att man lämnar sina fötter runt hela hemmet annars. Jag är barnsligt imponerad varje gång jag gör den här behandlingen för att få fina sommarfötter!

Nej, dags att smörja in sig i solskydd, göra sonen partyklar och själv bidar jag min tid till kvällen -Vilket behövs efter gårdagen..

Party? Å nej, utan snarare en väldigt konkret insikt om att det är en nackdel att ha en gallgång som är tunn som en sytråd 😀 Jösses vad jag är tacksam att det snart är tisdag, att jag snart kan återvända till mitt jobb och att vardagen äntligen får bli som jag vill att den skall vara!

Det är en stor sak att glädja sig åt en helt vanlig lördag!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.