NUS värre än VV…

Alltså… I torsdag var jag på NUS, mättes på längden å tvären samt vägdes. Idag var det dags igen. Längden hade plötsligt krympt 13mm, vikten på en SITTVÅG hade ökat med 1,6 kg. Blodtrycket minskade 5 enheter (in a goodway) på 1,5 timme!

Seriöst… Så här mycket vikt å längdsnack orkar jag inte med. NUS är ju värre än Viktväktarna!!! Där är det då vägning en gång/vecka UTAN skor och på SAMMA våg, samma tidpunkt!!!

Jag är snudd på upprörd, när jag kom till narkosen tänkte jag mig tredje gången gillt men HAN lyssnade då på vad jag sa -Tack liksom!

Detta innebär att jag i raketfart toksabbat det förbättrade BMI-resultatet…

Nu återgår jag till byxmätning -Tro mig, finns inte en kvinna som behöver en våg för att veta hennes ungefärliga vikt!

Nu ska jag vila, det blev SJUKT många rör blod -Jag borde ha krävt att få VÄGA mig EFTER det 😉

//a

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Anders

    Tidigare åkte jag runt på olika sköterskeexpeditioner och fixade datorer. Brukade roa mig med att väga mig på vågarna på respektive ställe, men trots proffsvågar så skilde sig vikten förvånansvärt mycket mellan de olika ställena. Likaså tycks längden skilja sig åt beroende på var man blir mätt. Så visst önskar man att mätutrustningen vore bättre kalibrerad så att man slapp fundera på varför mätvärdena skiljer sig åt så mycket.

    Men å andra sidan, spelar ett kilo eller någon centimeter hit eller dit någon roll egentligen?

    PS: Akta dig för blodsugarna 😉

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Du har en intressant poäng där! Det är HELHETEN som är intressant! Varningen för blodsugare hade behövts tidigare… OMG jag behöver tanka mig själv 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.