Bleka ben och gula handflator…

Jag har all anledning att vara glad över kylan! Det innebär att jag på intet sätt behöver fundera på vad jag skall ta på mig på midsommar -Inte för ATT jag hade brytt mig, men ändå!

Jag har tre bisarra hematom på vänster arm, inte större än 5-kronor, efter provtagning på Kirurgen 3, det är nu en vecka sedan såå inom en vecka BÖR dom vara ett minne blott. Igår konstaterade jag att själva cetrat på den värsta liksom skiftat färg till grön… Sedan är det som en gulaktig aura runt hela kalaset (beror tydligen på bilirubinet som finns i hemaglobin).

bild

DÄRFÖR är jag väldigt glad över att jag kom ihåg att tvätta händerna extremt noggrant igårkväll efter att jag smort in mig med brun-utan-sol -Ty gula handflator är det sista jag vill ha! Med facit på hand tror jag brun-utan-sol är en väl värd investering (på hela 79kr) till dom där smärtsamt vinterbleka benen. På samma sätt är jag överdrivet nöjd över inköpet av en toppluva till mig själv!

Vita ben, grön/svart/blå/gula blåmärken, fortfarande kallsvettig och fullkomligt SLUT av att packa EN väska… Jo nog är jag tacksam att jag får sitta i träningsoverall och slåss med myggen 🙂

Att packa för väder från 5 grader till 20 ?!? kräver en del eftertanke om man säger så… Svensk sommar är oförutsägbar kan man väl konstatera!

//a

Midsommar2014

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.