SPF & Jordgubbar….

Härliga, underbara midsommar afton! Jag nästan känner doften av Grumme tvättsåpa….

Här i skogen vaknade vi upp till 4 graders värme mmmmm…. Badkläderna som jag packade med känns väl inte jätteaktuella, fast med tanke på skyfallen som kommer mellan varven vet man ju aldrig! Lycka är i alla fall att vara på plats i skogen -Oavsett temperatur!

Stod och gjorde mig iordning och smorde på min dagkräm som innehåller SPF, jag insåg att jag iNTE behöver ta på den riktiga ”solskyddskrämen”. Lyssnade nämligen på någon som talade om dagkrämer med SPF och att det inte räcker om man faktiskt skall vara UTE, det räcker om man skall till och från jobbet och sitta inne hela dagen-Kanske något många bör tänka på?!

Ugglan har ansat jordgubbarna och av tre lådor jordgubbar fick vi kasta 1,5 låda. Gubbarna som såldes för 40 kr utan för Coop i Umeå var ett riktigt bottennapp, bäst var gubbarna från Ica Vindeln a’ 25 kr! Samtliga gubbar Finnerödja! Sååå det var väldigt tur att vi köpte MASSOR eftersom vi är rutinerade jordgubbsätare!

Långkalsonger skulle faktiskt ha fungerat idag men jag nöjer mig med att glädjas över att få använda min nya sköna toppluva! Nu skall vi luncha, jag skall skåla midsommarbuffén med CapriSonne Apelsin 🙂

//a