int-Ö-rnet…

Ju närmare stan vi kom desto mer skulle det petas på elektroniken i bilen… Internet är efterlängtat vid hemkomst! Själv har jag startat en tvättmaskin och gjort ett saxhopp i sängen! Sonen är online och efter utomhusaktiviteter i ur och skur-anda känns det helt okej

Midsommarhelgen är över och visst blev det i alla fall stugliv -Bruna armar har jag fått eftersom jag var klok nog att ta med mig brun-utan-sol

IMG_3857

Idag var nog faktiskt bästa dagen, med hela 12 grader vid avfärd. Vi grillade korv nere vid sjön som klassisk stuglunch och inte helt ovanligt började det drippdroppa just som vi skulle sätta igång och äta därute! Så fick det bli, ingen har dött av lite vatten!

IMG_3860

Det är en gåva att ha tillgång till en plats i skogen! Det är guld värt att få miljöombyte från asfalt och det vanliga. Det glädjer mig oerhört att sonen också uppskattar stugliv i all sin enkelhet -Det är helt fantastiskt vilket samspel man kan uppleva mellan sig själv och naturen OM man bara tar sig tid att stanna upp mellan varven och tillåter sig själv att vara stilla!

IMG_3826

…och jag är ytterst tacksam att jag köpt en ny microfleecejacka, vindjacka, gummistövlar OCH toppluva -DÅ kan liksom inget stoppa en!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.